De juiste ventilatietechniek voor een frisse werkomgeving

Vindt u een gezonde en frisse werkomgeving ook belangrijk? Dan is het verstandig bij de constructie van uw gebouw al rekening te houden met de juiste ventilatietechniek. Deze technologie zorgt immers voor de toevoer van verse lucht en de afvoer van vervuilde lucht. Het is daarom verstandig om montage en installatie van de ventilatietechniek over te laten aan een specialist.

De keuze voor passende ventilatietechnologie

Het is verstandig om al vroeg tijdens het bouwproject te kiezen voor het type ventilatietechniek. Het ventilatiesysteem kan dan goed in uw gebouw worden geïntegreerd. LIS Luchtinstallatie heeft veel specialisten in huis die u graag van vakkundig advies voorzien over de beste ventilatietechniek. Wij verzorgen voor u de levering, installatie en montage van uw ventilatiesysteem.

Ventilatietechniek voor alle soorten bouwprojecten

De specialisten van LIS Luchtinstallatie hebben ervaring met veel verschillende bouwprojecten en klimaattechnieken. Een groot of klein bouwproject? Bouwput, nieuwbouw, renovatie of cleanroom? U kunt ons overal voor inschakelen. De keuze voor klimaattechniek is uiteraard afhankelijk van uw situatie en wensen. Wat is de grootte van uw gebouw? Welk type ventilatiebuis moet gebruikt worden? Kunt u het beste kiezen voor een ronde, vierkante, rechthoekige of ovale buis? Wij helpen u deze vragen beantwoorden. Vervolgens verzorgen wij ook de complete levering, montage en installatie van uw ventilatiesysteem.

Flexibel en veilig ventileren

Bij de installatie van uw ventilatietechiek werken wij flexibel en veilig. Een flexibele installatie is praktisch in verband met mogelijke toekomstige aanpassingen. Bij het installeren en monteren staat verder veiligheid centraal. De specialisten van LIS Luchtinstallatie beschikken daarom over verschillende veiligheidscertificaten. Hieronder is het VCA-certificaat. Dit geeft aan dat wij gezond, veilig en duurzaam werken. Wij werken met korte lijnen tussen onder meer directie, leveranciers en monteurs. Daardoor spelen wij snel in op gewijzigde situaties bij uw bouwproject.

Goede ventilatie voor een gezonde werkomgeving

De functie van een ventilatiesysteem is om lucht te verplaatsen in uw gebouw. Doel daarvan is om de luchtcondities in verschillende ruimtes op een bepaald niveau te houden. Dit niveau is vooraf vastgelegd. Een goede ventilatietechniek zorgt voor een gezonde werkomgeving. Daarom is het verstandig een specialist in te schakelen voor de installatie van uw ventilatiesysteem. Heeft u speciale verzoeken? Bel ons gerust voor vragen voor de mogelijkheden.

Meer informatie over ventilatietechniek? Neem contact op!

Wilt u meer weten over het meest passende ventilatiesysteem voor uw gebouw? De specialisten van LIS Luchtinstallatie voorzien u graag van advies! Tevens verzorgen wij voor u de complete levering, installatie en montage van uw ventilatiesysteem. Wij werken in de regio’s Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Neem vrijblijvend contact met LIS Lucht Specialisten op door te bellen naar 0252-751886 of een mail te sturen naar info@lis-lucht.nl. Wij geven u graag uitgebreide informatie over ventilatietechniek die past bij uw wensen.