Leveren van luchtkanalen

LIS Luchtinstallatie heeft in de loop der jaren goede contacten opgebouwd met leveranciers van luchtkanalen in heel Nederland. Hierdoor kunnen wij voor zowel grote als kleine projecten de luchtkanalen op maat voor u leveren. De leveranciers waar wij mee samenwerken staan allen hoog aangeschreven binnen de branche. Ook voor de ronde luchtkanalen en bijbehorende hulpstukken kunnen wij gezien onze goede inkoop- en leveringscondities deze voor u op elk gewenst project af laten leveren.

Wilt u zeker zijn van een goede toevoer en afvoer van lucht uit uw bedrijf of woningcomplex? Kies dan voor de professionals van LIS Luchtinstallatie voor de montage en installatie van uw luchtkanalen systemen. Wij kunnen u tevens voorzien van gepast advies in de keuze voor diverse afmetingen, vormen en materialen voor uw luchtkanalen. Heeft u de keuze gemaakt? Dan verzorgen onze experts de levering, montage en installatie van uw luchtkanalen.

Montage van luchtkanalen

LIS luchtinstallatie beschikt over eigen monteurs die de luchtkanalen op vakkundige wijze voor u installeren. Onze monteurs zijn op de hoogte van de meest recente montagerichtlijnen binnen de branche. Hierdoor kunnen zij voor elk project de kwaliteit leveren die van ons verwacht mag worden.

Afhankelijk van de wensen voor uw lucht toe- en afvoer in verschillende ruimten kunnen wij de diverse benodigde onderdelen monteren. Denk hierbij aan luchtkanalen, ventilatoren, luchtroosters, regelapparatuur en luchtbehandelingskasten om de luchtcondities en temperatuur in verschillende ruimtes te handhaven. Ook kunnen wij in overleg met u de luchtkanalen systemen monteren en installeren aan of in het plafond, de muur of in de vloeren.

LIS Luchtinstallatie: inzetbaar voor elk project

Heeft u speciale wensen voor uw luchtinstallatie? Vraag het ons gerust! Wij zijn een jong en flexibel bedrijf dat inzetbaar is voor elk project. Wij verzorgen de levering en montage van luchtkanalen systemen en afzuigsystemen voor u. In de regio’s Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht leveren wij hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen. Uiteraard staat bij de installatie ook veiligheid hoog in het vaandel. Daarom zijn wij als bedrijf VCA* gecertificeerd. Wij staan voor veilig en verantwoord werken!

Luchtkanalen van LIS Luchtinstallatie

Bij de installatie van uw luchtkanalen zorgen wij voor korte lijnen tussen directie, projectbegeleiding, werkvoorbereiding, leveranciers en montageploegen. Wijzigt er iets in uw situatie? Dan kunnen wij daar deze snel op inspelen. Deadlines worden zo strak mogelijk door ons nagestreefd. U kunt ons inschakelen voor elk groot of klein project. Het maakt niet uit of het nu gaat om renovatie, nieuwbouw of ruwbouw.

Neem contact met ons op

Bent u zoek naar een professionele installateur van luchtkanalen? Wacht dan niet langer en neem contact op met de specialisten van LIS Luchtinstallatie! Wij verzorgen voor u de levering, installatie en montage van uw luchtkanaal systemen. Onze diensten zijn inzetbaar in de regio’s Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht. Neem contact op door te bellen naar 0252-751886 of een mail te sturen naar info@lis-lucht.nl en win vrijblijvend advies in over installatie van luchtkanalen in uw pand.