Ruime selectie aan appendages voor luchtkanalen

Bij LIS luchtinstallatie heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor de installatie van passende appendages die uw ventilatiesysteem compleet maken. Door onze goede contacten met verschillende producenten kunnen wij u scherpe prijzen aanbieden. Wilt u een goed werkend en compleet lucht-ventilatiesysteem? Vraag dan bij ons een offerte op maat aan met de passende appendages voor de klimaatregeling, brandveiligheid, geluidsdemping, volumeregeling en energiebesparing.

Assortiment Luchtkanalen appendages

Bij LIS Luchtinstallatie maken we gebruik van verschillende soorten appendages bij de systemen. Wij bieden u de volgende soorten appendages aan:

  • Compacte HR-WTW units (warmteterugwinning)
  • Plafond-, wand-, vloer- en doorvoerroosters
  • Buitenluchtroosters
  • CAV & VAV volumregelaars
  • Naverwarmingsunits en koelers voor diverse vormen luchtkanalen (rond, vierkant, rechthoekig)
  • Geluidsdempers en componenten
  • Brandwerende componenten en brandkleppen

leverancier luchtkanalen appendages

Montage van luchtkanaal appendages

Zijn uw wensen voor de installatie van luchtkanalen en bijpassende appendages vastgelegd? Dan gaat LIS Lucht voor u aan de slag met de montage. Wij hechten hierbij veel waarde aan veilig en verantwoord werken en aan het nakomen van afspraken omtrent tijdige oplevering. Hiertoe worden projecten van begin tot einde begeleidt door eigen projectleiding. De projectleiding staat voor korte lijnen tussen directie, voorbereiding, leveranciers en montage – ploegen. Hierdoor kunnen wij snel anticiperen op gewijzigde situaties en de kwaliteit leveren wat van LIS mag worden verwacht. LIS luchtinstallatie specialisten staat bekend om zijn flexibele houding. Dit zorgt ervoor dat deadlines en opleverdata zo strak mogelijk worden nagestreefd.

luchtkanalen appendages rooster

Passende appendages voor elk soort project

LIS Luchtinstallatie adviseert u graag welke appendages het best bij uw wensen passen. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld adviseren over welke geluiddempende appendages u nodig heeft voor een stille werkomgeving of welke brandwerende componenten en brandkleppen voor een veilige werkomgeving zorgen. Afhankelijk van de grootte van uw ruimte krijgt u van ons te horen hoeveel roosters u nodig heeft, welk luchtvolume nodig is en waar deze het beste geplaatst kunnen worden. Afhankelijk van uw situatie kunnen de luchtkanalen en roosters in of aan het plafond gemonteerd worden, maar ook in de wanden of vloeren. Heeft u specifieke wensen voor de installatie? Dan nemen wij deze mee in de berekening.

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een installateur die voor u een compleet ventilatiesysteem kan aanleggen met bijpassende luchtkanalen appendages? Neem dan contact op met de specialisten van LIS Luchtinstallatie! Wij zijn werkzaam in de regio’s Noord- & Zuid-Holland en Utrecht. Voor direct contact belt u naar 0252-751886 of kunt u een mail sturen naar info@lis-lucht.nl.