Isoleren van luchtkanalen

LIS Luchtinstallatie beschikt over professionele partners die de luchtkanalen isolatie op vakkundige wijze voor u verzorgen. Voor zowel Thermische-, Akoestische-, als Brandwerende isolatie kunt u bij ons terecht. Ook voor het laten isoleren van uw dak kanalen met aluminium stucco beplating bent u bij ons op het juiste adres. Wij kunnen de isolatie leveren naar uw wens in alle beschikbare diktes.

Wij kunnen u voorzien van gepast advies voor de isolatie van uw luchtkanalen afhankelijk van uw wensen. Afhankelijk van uw gewenste gebruik en situatie kunt u bij LIS kiezen voor verschillende soorten luchtkanelen en bijpassende isolatie.

Isolerende luchtkanalen installeren

Bij het isoleren van luchtkanalen moet met veel zaken rekening worden gehouden. Voor de isolatie zijn uiteraard de afmetingen en het type luchtkanaal van belang. Tevens is de wijze van bevestiging van de luchtkanalen zeer belangrijk voor het juiste type isolatie. Waarom zijn deze zaken nu zo cruciaal voor een goede isolering? Luchtkanalen regelen in een gebouw het transport van lucht tussen onder meer luchtroosters en ventilatoren. Dit is nodig om luchtcondities in alle verschillende ruimtes op een bepaald (vooraf vastgesteld) niveau te houden. De kanalen voeren onder meer koude en warme lucht toe en af. Ook vervangen ze vervuilde lucht door frisse lucht. Dit proces wordt minder efficiënt bij een slechte isolatie. Dat zorgt voor minder verse lucht en kostbare energieverspilling. Er zijn dus genoeg redenen om uw luchtkanalen goed te isoleren!

Isolatie door LIS Luchtinstallatie

LIS Luchtinstallatie is actief in de regio’s Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht. Wij zijn inzetbaar voor elk isolatieproject van uw luchtkanalen. Deadlines worden zo strak mogelijk door ons nagestreefd. Dankzij onze korte lijnen tussen directie, projectbegeleiding, voorbereiding, leveranciers en montageploegen spelen wij snel in op gewijzigde situaties. U kunt ons inzetten voor elk project, groot of klein. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om renovatie, nieuwbouw of ruwbouw.

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar professionele isolatie voor uw luchtkanalen? Wacht dan niet langer en neem contact op met de specialisten van LIS Luchtinstallatie! Wij verzorgen voor u het professioneel isoleren van uw luchtkanaal systemen. Onze diensten zijn inzetbaar in de regio’s Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht. Neem contact op door te bellen naar 0252-751886 of een mail te sturen naar info@lis-lucht.nl. Wij geven u graag vrijblijvend advies over isolatie van de luchtkanalen in uw pand.