LIS is een jong, maar zeer ervaren bedrijf. Een bedrijf met een no-nonsense mentaliteit. Vakmanschap, flexibiliteit en de wens van onze klanten staan bij ons dan ook hoog in het vaandel.

LIS is in 2011 opgericht en heeft inmiddels 15 mensen in dienst. Wij verzorgen voor u de professionele levering en complete montage van luchtkanalen systemen en afzuigsystemen in de regio’s Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht. Door de jarenlange ervaring zowel op de werkvloer, als ook achter de schermen, is bij ons duidelijk geworden wat de vraag en de verwachtingen van onze klanten en relaties zijn.

Wij als LIS hebben een enorme drive om deze verwachtingen van onze relaties waar te maken.

Over Ons LIS Lucht

Door de zeer goede contacten die wij door de jaren heen, met onze leveranciers, dealers en andere relaties hebben opgebouwd, kunnen wij in elke situatie snel en effectief handelen.  Wij weten wat de markt te bieden heeft, en zorgen daardoor altijd dat onze klanten een zeer goed aanbod krijgen in prijs en kwaliteit!

Ons team draagt deze instelling op representatieve en goed voorbereidde manier over op onze klanten. Dit team is buiten zeer vakkundig, ook allen in het bezit van een VCA-certificaat. Ook dragen zij de verzorgde en nette werkwijze uit, die bij LIS erg hoog aangeschreven staat.