Ventilatiesystemen installeren en monteren

Ventilatiesystemen bestaan in verschillende vormen, materialen en afmetingen. Het is van belang dat er bij de installatie en montage goede keuzes worden gemaakt. Heeft u bijvoorbeeld behoefte aan een ventilatiesysteem met een ronde, vierkante, rechthoekige of ovale buis? Deze vragen hoeft u niet zelf te beantwoorden. De ervaren en vakkundige specialisten van LIS Luchtinstallatie zijn u graag van dienst. Wij weten immers dat een ventilatiesysteem van groot belang is voor een gezonde leefomgeving. Daarom nemen wij graag uw zorgen uit handen. Wij leveren niet alleen het ventilatiesysteem voor u. Ook voeren we voor u de installatie en montage van het systeem uit, op een veilige en betrouwbare manier.

De onmisbaarheid van een goed ventilatiesysteem

Goede ventilatiesystemen zijn onmisbaar voor een gezonde en aangename leefomgeving. Een ventilatiesysteem houdt immers de luchtcondities op een bepaald (vastgesteld) peil. Dat doet het systeem onder meer door de afvoer van vervuilde lucht en de toevoer van verse lucht. Een correcte en betrouwbare installatie van uw ventilatiesysteem tijdens uw bouwproject is daarom erg belangrijk. De specialisten van LIS Luchtinstallatie hebben veel ervaring met de installatie van verschillende ventilatie- en luchtsystemen. Bij de installatie van uw ventilatiesystemen staan we u daarom graag bij. Bel ons gerust voor vrijblijvend advies over de mogelijkheden.

Ventilatiesysteem installatie

Veiligheid staat voorop bij LIS Luchtinstallatie

Bij de installatie en montage van uw ventilatiesysteem staat veiligheid altijd centraal. Om dat aan te tonen beschikken we over verschillende veiligheidscertificaten, waaronder het VCA-certificaat. Hierdoor bent u ervan verzekerd bent dat wij gezond, duurzaam en veilig werken. Wij zijn inzetbaar in de regio’s Utrecht, Zuid-Holland en Noord-Holland. We staan voor hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Ventilatie voor nieuwbouw en renovatie

U zet de specialisten van LIS Luchtinstallatie in voor elk project, klein en groot. Heeft u bijzondere wensen voor uw ventilatiesysteem? Wij horen het graag en bespreken samen met u de mogelijkheden! U kunt ons voor alles inschakelen, van nieuwbouw, renovatie tot bouwput. We werken met korte lijnen, waardoor we snel kunnen inspelen op gewijzigde situaties. Verder leven we deadlines voor onze klanten zo strak mogelijk na.

Neem contact met ons op voor advies over uw ventilatiesysteem

Wilt u een professionele installateur van ventilatiesystemen inschakelen voor uw bouwproject? De ervaren specialisten van LIS Luchtinstallatie voorzien u graag van advies. U schakelt ons in voor het leveren, installeren en monteren van uw ventilatiesystemen. Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0252-751886 of een mail te sturen naar info@lis-lucht.nl. Wij geven u graag advies en informatie over levering en montage van het beste ventilatiesysteem voor u.