Ventilatiekanalen installeren en monteren

De correcte installatie en montage van ventilatiekanalen bij een bouwproject is zeer belangrijk. Deze kanalen zorgen immers voor het afzuigen van vervuilde lucht en de toevoer van verse lucht in uw gebouw. Ze zijn daarmee grotendeels verantwoordelijk voor een gezonde leefomgeving. Voor het monteren en installeren is het daarom verstandig een professionele en ervaren installateur van ventilatiekanalen in te schakelen. Bij het aanleggen van deze ventilatiesystemen moet met allerlei zaken rekening worden gehouden. Denk hierbij aan de keuze voor de vorm (rond, vierkant, rechthoekig of ovaal), de afmeting en het type ventilatiekanaal. LIS Luchtinstallatie heeft veel vakkundige en ervaren monteurs in dienst. Schakel ons in voor ieder bouwproject, van groot tot klein, en u hoeft zich geen zorgen te maken. Onze vakmensen verzorgen voor u het leveren, monteren en installeren van de ventilatiekanalen.

Het belang van een goede ventilatie

Een goede ventilatie van een gebouw is belangrijk. Ventilatiekanalen zijn speciaal ontworpen voor de ventilatie door middel van transport van lucht. Ventilatie gebeurt door vervuilde lucht af te voeren en verse lucht aan te voeren. Ook zorgen de ventilatiekanalen voor toevoer en afvoer van warme lucht en koude lucht.

Het doel is om de luchtcondities in alle verschillende ruimtes op een bepaald (vooraf vastgesteld) niveau te houden. U begrijpt dus het belang van het professioneel aanleggen van ventilatiekanalen bij uw bouwproject. De vakkundige monteurs van LIS Luchtinstallatie Specialisten verzorgen voor u de professionele levering, installatie en montage van de ventilatiekanalen bij uw bouwproject.

Ventilatiekanalen installeren en monteren

Veilige installatie en montage van uw ventilatiekanalen

Wij zijn een jong bedrijf dat toch al veel ervaring in huis heeft. Verder is LIS Luchtinstallatie flexibel inzetbaar. Moeten uw ventilatiekanalen bijvoorbeeld aan speciale eisen voldoen? Schroom dan niet om het ons te vragen. Dankzij korte lijnen tussen directie, montageploegen en leveranciers kunnen wij snel inspelen op gewijzigde situaties. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of een bouwput: wij staan voor u klaar. Ook deadlines worden zo strak mogelijk door ons nageleefd. Verder staat bij ons veiligheid centraal bij het monteren en installeren van uw ventilatiekanalen. Onze professionele monteurs beschikken daarom over verschillende veiligheidscertificaten, zoals het VCA-certificaat. Dit certificaat staat voor gezond, duurzaam en veilig werken.

Neem contact met ons op

Zoekt u het juiste type professionele ventilatiekanaal voor uw bouwproject? LIS Luchtinstallatie Specialisten neemt graag uw zorgen uit handen. Wij verzorgen voor u het leveren, installeren en monteren van uw ventilatiesystemen. Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0252-751886 of een mail te sturen naar info@lis-lucht.nl. Wij geven u graag uitgebreide informatie over de levering en montage van de ventilatiekanalen die het best passen bij uw project.