Specialist in luchtkanalen in Utrecht

Bent u bezig met een bouwproject in Utrecht? En vindt u een gezond en fris woon- en werkklimaat belangrijk? Dan is het verstandig om goed na te denken over het juiste ventilatiesysteem en de passende luchtkanalen voor uw project. Luchtkanalen zorgen immers voor het instand stand houden van goede luchtcondities in alle ruimtes in uw pand in Utrecht. De ventilatiekanalen zorgen voor de afvoer van vervuilde lucht en de toevoer van verse lucht. Een professionele installateur van luchtkanalen weet precies met welke zaken rekening moet worden gehouden bij de installatie en montage van uw ventilatiesysteem. De specialisten van LIS Luchtinstallatie hebben veel ervaring met luchttechniek. Zij geven u passend advies voor zaken als het type luchtkanaal en luchtbuis. Ook over de bevestiging en de vorm (rond, ovaal, vierhoekig, vierkant) geven wij u graag professioneel advies. Speciale wensen voor de klimaattechniek (of ventilatietechniek) voor uw pand in Utrecht? U kunt het ons gerust laten weten, wij bespreken samen met u de mogelijkheden.

Waarmee is LIS Luchtinstallatie Specialisten u van dienst?

Een groot of klein bouwproject in Utrecht? Renovatie, nieuwbouw, bouwput of cleanroom? Onze specialisten verzorgen voor u graag de volgende diensten:

  • Complete levering, installatie en montage van luchtkanalen en afzuigsystemen
  • Isoleren van luchtkanalen en ventilatiekanalen
  • Reinigen van luchtkanalen en ventilatiekanalen

Luchtkanalen Utrecht

Wij vinden het belangrijk om deadlines zo strak mogelijk na te streven. Daarom werken wij met korte lijnen tussen leveranciers, monteurs en directie. Dus verandert er onverwachts iets bij uw bouwproject? Dan spelen wij snel op deze gewijzigde situatie in. Verder beschikken wij over verschillende veiligheidscertificaten. Veiligheid bij installatie staat immers voorop. Onder onze veiligheidscertificaten is ook het VCA-certificaat. Dit certificaat geeft aan dat wij voor u in Utrecht veilig, gezond en duurzaam werken.

Waarom luchtkanalen reinigen en isoleren?

LIS Luchtinstallatie Specialisten verzorgt niet alleen de installatie en montage van luchtkanalen in Utrecht voor u. Tot onze diensten behoren ook het isoleren en reinigen van uw ventilatiesysteem en afzuigsysteem. Waarom moet u uw luchtkanalen reinigen? Dat is belangrijk voor een optimale functionering van uw luchtinstallatie. Vervuilde luchtkanalen functioneren minder goed. Dat heeft weer tot gevolg dat de luchtcondities in werk- en woonruimtes verslechteren. Isoleren heeft weer een andere functie. Een goede isolatie zorgt dat er geen onnodige warmte verloren gaat. Daardoor bespaart u op energiekosten. Wilt u meer informatie over al onze diensten in Utrecht, van installatie tot reiniging en isolatie? Bel dan gerust onze vakkundige monteurs voor vrijblijvend contact.

Neem contact met ons op in Utrecht

Heeft uw bouwproject behoefte aan een betrouwbaar en flexibel ventilatiesysteem? De vakkundige monteurs van LIS Luchtinstallatie hebben veel ervaring met luchttechniek en geven u graag passend advies. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact op door te bellen naar 0252-751886. Mailen naar info@lis-lucht.nl is ook mogelijk. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor de luchtkanalen in uw pand in Utrecht.