Installeren ventilatiesysteem en luchtkanalen in Rotterdam

Heeft u in Rotterdam een woning of bedrijfspand en vindt u een gezond werkklimaat en woonklimaat belangrijk? Dan is het verstandig om uw ventilatiesysteem en luchtkanalen door een professional te laten aanleggen. De ventilatiekanalen en het afzuigsysteem voeren vervuilde lucht af en verse lucht toe. Deze ventilatiesystemen houden dus de luchtcondities in uw pand op (vooraf vastgesteld) niveau. Bij de installatie en montage van de luchtkanalen moet u aan verschillende zaken denken. De ervaren monteurs van LIS Luchtinstallatie Specialisten helpen u graag bij de installatie van uw ventilatiesysteem en afzuigsystemen. Zij geven u ook advies voor het beste type luchtkanaal en de beste soort luchtbuizen voor uw situatie. Heeft u speciale wensen voor uw bouwproject in Rotterdam? Wij maken graag al uw wensen op het gebied van ventilatietechniek en klimaattechniek waar.

LIS Luchtinstallatie Specialisten: overzicht van diensten

Wij zijn inzetbaar voor elk bouwproject in Rotterdam, van groot tot klein. Renovatie, nieuwbouw, bouwput of cleanroom? LIS Luchtinstallatie is u van dienst. Wij bieden u de volgende services:

  • Complete levering, installatie en montage van luchtkanalen / afzuigsystemen
  • Isoleren van luchtkanalen / ventilatiekanalen
  • Reinigen van luchtkanalen / ventilatiekanalen

Deadlines worden zo strak mogelijk door ons nageleefd. Veiligheid bij de installatie van uw luchtkanalen en ventilatiesysteem in Rotterdam staat voorop. Daarom beschikken al onze luchttechiekspecialisten over verschillende veiligheidscertificaten. Onder deze certificaten is het VCA-certificaat. Daardoor bent u ervan verzekerd dat wij gezond, veilig en duurzaam voor u werken. Zijn er onverwachte veranderingen bij uw bouwprojecten of heeft u nieuwe wensen? Vraag het gerust! Dankzij korte en flexibele lijnen in ons bedrijf spelen wij snel in op gewijzigde situaties in Rotterdam.

Rotterdam: isoleren en reinigen van luchtkanalen

LIS Luchtinstallatie Specialisten doet meer dan alleen ventilatiekanalen installeren en monteren. Wilt u bijvoorbeeld uw luchtkanalen isoleren of reinigen in Rotterdam? Ook dan zijn wij u van dienst. Een goede isolatie van uw ventilatiesysteem voorkomt onnodig warmteverlies. Daardoor bespaart u op energiekosten.

Om uw afzuigsysteem weer optimaal te laten functioneren is tijdig reinigen belangrijk. Vervuilde luchtkanalen functioneren minder, waardoor de luchtkwaliteit in uw pand achteruit gaat. Wilt u meer weten over isolatie of reiniging van uw ventilatiebuizen of over onze andere specialisaties? Neem dan vrijblijvend contact op met onze ervaren vakmensen. Zij voorzien u graag van passend advies.

Luchtkanalen Rotterdam

Neem contact met ons op in Rotterdam

LIS Luchtinstallatie Specialisten verzorgt voor u de complete levering, installatie en levering van uw ventilatiesysteem en luchtkanaal. Dus bent u bezig met een bouwproject en op zoek naar een professionele luchtinstallatie? Dan heeft u aan ons een betrouwbare, flexibele en veilig partner.
Neem vrijblijvend contact op door te bellen naar 0252-751886 of een mail te sturen naar info@lis-lucht.nl voor meer informatie over luchtkanalen voor uw pand in Rotterdam.