De keuze voor de juiste luchttechniek

De keuze voor de juiste luchttechniek is een belangrijk punt voor uw bouwproject. Daarom is het verstandig de montage en installatie van de technologie over te laten aan een specialist. Waarom is de juiste luchttechniek nu zo van belang? Deze installatie zorgt onder meer voor de toevoer van verse lucht en de afvoer van vervuilde lucht. Oftewel: deze installatie zorgt voor een gezonde en frisse werkomgeving.

Welke luchttechniek gebruikt wordt, kan het best al vroeg tijdens het bouwproject worden gekozen. De installatie kan dan goed in uw gebouw worden verweven. De specialisten van LIS Luchtinstallatie staan u graag bij met dit project. Wij hebben veel ervaren vakmensen in huis op het gebied van luchttechniek. Onze monteurs verzorgen voor u het leveren, installeren en monteren van uw luchttechnologie.

Welke technologie kiezen voor uw luchtsysteem?

De keuze voor de juiste luchttechniek is van veel zaken afhankelijk. Van belang zijn uiteraard de afmetingen van uw bouwproject. Verder moet u denken aan het type buis dat gebruikt wordt. Per situatie verschilt wat het beste materiaal en het beste formaat is. De buizen komen bijvoorbeeld in het rond, vierkant, rechthoekig of ovaal.

Ook is het handig als de gebruikte luchttechniek flexibel in gebruik is voor eventueel toekomstige aanpassingen. U schakelt LIS Luchtinstallatie in voor allerhande klussen. Wij hebben ervaring met grote en kleine bouwprojecten. U zet ons in voor alle soorten projecten: bouwput, renovatie, nieuwbouw of cleanroom. Onze specialisten hebben ervaring met veel bouwprojecten en bieden u een compleet pakket. Wij zorgen voor de levering, montage en installatie van uw luchttechniek.

Luchttechniek installatie

Veilige installatie van uw luchttechniek

Luchttechniek wordt ingezet om lucht te verplaatsen in uw gebouw. Het doel daarvan is om in verschillende ruimtes de luchtcondities op een (vooraf) vastgelegd niveau te houden. Hiermee wordt een frisse werkomgeving bewerkstelligd, wat van groot belang is. Daarom kunt u het best een specialist inschakelen voor de installatie van uw luchtsysteem.

LIS Luchtinstallatie Specialisten verzorgt voor u graag de complete levering, montage en installatie van uw luchttechniek. Natuurlijk vinden wij het ook heel belangrijk dat er veilig gewerkt wordt. Daarom beschikken wij over verschillende veiligheidscertificaten, waaronder het VCA-certificaat dat aangeeft dat wij gezond, duurzaam en veilig werken. Tot slot spelen wij snel in op gewijzigde situaties, omdat wij werken met korte lijnen. Heeft u vragen over onze diensten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op

Bent u bezig met een bouwproject en wilt u zeker weten dat u kiest voor de juiste ventilatietechniek? Wij staan u graag bij in woord en daad. U kunt bij ons terecht voor de levering, montage en installatie van uw luchtsysteem. Onze diensten verzorgen wij in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Neem vrijblijvend contact met LIS Luchtinstallatie Specialisten op door te bellen naar 0252-751886 of een mail te sturen naar info@lis-lucht.nl. Wij geven u graag uitgebreide informatie over passende luchttechniek voor uw bouwproject.