LIS Luchtinstallatie Specialisten: voor al uw luchtinstallaties

Een goede luchtinstallatie is van groot belang voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze installatie zorgt namelijk voor de afvoer van vervuilde lucht en de toevoer van verse lucht. De montage en installatie van het systeem dat uw luchtinstallatie regelt, kunt u daarom het beste overlaten aan een specialist. Omdat het installatiesysteem moet worden verweven in uw gebouw is het verstandig al vroeg bij het ontwerpproces van uw bouwproject de specialist in te schakelen. LIS Luchttechniek Specialisten heeft veel ervaren vakmensen in huis en verzorgt voor u het leveren, installeren en monteren van uw luchtinstallatie.

Montage van het luchtinstallatiesysteem

Bij het installeren en monteren van uw luchtinstallatie moet aan veel dingen gedacht worden. Uiteraard moet gekeken worden naar de afmetingen van uw bouwproject. Daarnaast moet er een keuze worden gemaakt voor een type luchtbuis. Wat wordt in uw situatie het beste materiaal en het beste formaat? Er zijn bijvoorbeeld ronde, vierkante, rechthoekige en ovale luchthuizen. Daarnaast moet uw luchtinstallatie natuurlijk ook enigszins flexibel zijn. De specialisten van LIS Luchttechniek hebben ervaring met veel bouwprojecten van groot tot klein. U kunt ons inschakelen voor allerlei soorten klussen. Wij zijn inzetbaar voor alle projecten: bouwput, renovatie, nieuwbouw of cleanroom. Het is allemaal mogelijk. Onze vakmensen bieden u een compleet pakket. Wij verzorgen voor u het leveren, monteren en installeren van uw ventilatiesysteem.

Flexibel en veilig

Een luchtinstallatie is speciaal ontworpen voor het verplaatsen van lucht. Het doel van de installatie is om de luchtcondities in alle verschillende ruimtes op een bepaald (vooraf vastgesteld) niveau te houden. Vandaar dat het erg belangrijk is om uw luchtinstallatie professioneel aan te laten leggen. De vakkundige specialisten van LIS Luchttechniek verzorgen voor u de complete levering en montage van uw luchtinstallatie.

Wij werken met korte lijnen en zijn dus flexibel. Hierdoor spelen wij snel in op gewijzigde situaties. Verder staat veiligheid hoog bij ons in het vaandel. Daarom beschikken wij onder meer over het VCA-certificaat. Dit certificaat staat voor gezond, duurzaam en veilig werken.

Luchtinstallatie

Neem contact met ons op voor meer info over uw luchtinstallatie

Vindt u het moeilijk om de juiste keuze te maken uit verschillende luchtinstallaties? De specialisten van LIS Luchttechniek staan u graag bij met raad en daad. Onze diensten zijn inzetbaar in Utrecht, Noord-Holland en Zuid-Holland. Wij verzorgen voor u het leveren, installeren en monteren van uw luchtinstallatie. Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0252-751886 of een mail te sturen naar info@lis-lucht.nl. Wij geven u graag uitgebreide informatie over de levering en montage van de luchtinstallatie die het beste aansluit bij uw bouwproject.