De keuze voor een luchtdistributiesysteem

Een luchtdistributiesysteem is een essentieel onderdeel van grotere gebouwen, zoals multifunctionele hallen. Het is daarom verstandig om al vroeg bij uw bouwproject een professionele leverancier en installateur van luchtdistributiesystemen in te schakelen. Het luchtdistributiesysteem dient om het binnenklimaat in alle ruimtes in het pand stabiel en gelijk te houden. Aangezien het gaat om het klimaat in ruimtes wordt er ook wel gesproken over ‘ruimteklimaat’.

Veel (al dan niet industriële) grote ruimtes hebben vaak specifieke eisen voor luchtdistributie en klimaatinstallatie. Voor een juiste installatie van het luchtdistributiesysteem is het belangrijk dat reeds vanaf het begin van het ontwerpproces en bouwproject de wensen en eisen in beeld worden gebracht. De specialisten van LIS Luchtinstallatie hebben veel ervaring met de installatie en montage van luchtdistributiesystemen. Wij adviseren voor u het systeem dat optimaal rendeert in uw situatie.

Luchtdistributiesystemen die aansluiten bij uw wensen

De keuze voor het type luchtdistributiesysteem is natuurlijk afhankelijk van uw bouwproject. We kijken daarbij uiteraard naar de grootte, maar ook naar de flexibiliteit van het systeem. Tevens is een klimaatsysteem met lucht als energiedrager mogelijk. LIS Luchtinstallatie heeft in de loop der jaren veel ervaring opgebouwd met het monteren en installeren van complete luchtdistributiesystemen.

Ons bedrijf is jong en flexibel, waardoor u kunt rekenen op korte lijnen tussen directie, projectbegeleiding, voorbereiding, leveranciers en monteurs. Dankzij deze korte lijnen spelen wij snel in op een situatie die wijzigt. LIS is inzetbaar voor elk project, klein en groot. Gaat het om een renovatie, nieuwbouw of bouwput? Wij zijn u altijd van dienst. Verder worden deadlines voor onze klanten zo strak mogelijk door ons nagestreefd.

Veiligheid staat centraal bij LIS Luchtinstallatie

LIS Luchtinstallatie vindt het niet alleen belangrijk om een betrouwbaar, flexibel en vlekkeloos functionerend luchtdistributiesysteem bij u aan te leggen. Wij vinden het ook heel belangrijk om zo veilig en risicoloos mogelijk te werken bij de installatie en montage van uw luchtdistributiesysteem.

Veiligheid staat zelfs voorop bij het installeren en monteren. Wij beschikken daarom over verschillende veiligheidscertificaten. Uiteraard bevindt zich onder deze veiligheidslabels het VCA-certificaat. Dit certificaat hebben wij verdiend omdat wij gezond, duurzaam en veilig voor onze klanten werken.

Luchtdistributiesysteem installeren

Meer info over uw luchtdistributiesysteem? Neem contact op!

Wilt u meer informatie over luchtdistributiesystemen en wilt u weten welk systeem het beste op uw wensen aansluit? Onze specialisten voorzien u graag van advies. LIS Luchtinstallatie regelt voor u het leveren, installeren en monteren van uw luchtdistributiesystemen. Wij zijn inzetbaar in Utrecht, Zuid-Holland en Noord-Holland. Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0252-751886 of een mail te sturen naar info@lis-lucht.nl. Onze vakkundige monteurs vertellen u alles over onze complete levering en montage van het luchtdistributiesysteem voor uw bouwproject.