Luchtbuizen installeren en monteren

Luchtbuizen zorgen voor de afvoer van vervuilde lucht en de toevoer van verse lucht in uw bedrijfspand, huis, woningcomplex of school. Deze zijn dus van groot belang voor een gezonde leefomgeving. Voor de installatie en montage van luchtbuizen is het daarom belangrijk een professionele installateur in te schakelen. De ervaren installateurs van LIS Luchtinstallatie kunnen u precies vertellen welk type luchtbuis het beste past bij uw situatie en gebruik. Luchtbuizen zijn er namelijk in verschillende afmetingen en materialen. Ook komen ze in verschillende vormen, bijvoorbeeld rond, vierkant, rechthoekig en ovaal. Weet u niet welke luchtbuizen het meest geschikt zijn voor uw gebouw? Geen zorgen, dankzij onze expertise weten wij welk type luchtbuis optimaal functioneert in uw situatie. U hoeft zich bij het leveren en installeren dus nergens zorgen over te maken.

Montage van de luchtbuizen

Bij het installeren en monteren van luchtbuizen moet met veel zaken rekening worden gehouden. Onder meer de afmetingen, de manier van bevestigen en het type luchtbuis zijn aspecten waaraan gedacht moet worden. Luchtbuizen zijn bedoeld voor het transport van lucht tussen onder andere luchtroosters en ventilatoren.

De functie hiervan is om de luchtcondities in alle ruimtes op hetzelfde (vooraf vastgestelde) peil te houden. De buizen verzorgen bijvoorbeeld de toevoer en afvoer van warme of koude lucht. Ook voeren ze vervuilde lucht af en voeren ze verse lucht toe. Een goede montage en installatie van de luchtbuizen is dan ook van groot belang voor uw woningcomplex of bedrijf. LIS Luchtinstallatie verzorgt voor u de professionele montage, installatie en levering van uw luchtbuizen.

Luchtbuizen

Een luchtbuis voor elk project

Heeft u speciale wensen voor de installatie en montage van uw systeem van luchtbuizen? Vraag het ons dan gerust! LIS Luchtinstallatie is een jong en flexibel bedrijf dat inzetbaar is voor elk project. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om nieuwbouw, renovatie of een bouwput. U kunt erop rekenen dat deadlines zo strak mogelijk door ons worden nageleefd. Dankzij korte lijnen tussen onder meer directie, leveranciers en montageploegen spelen wij snel in op gewijzigde situaties. Bij het monteren en installeren van uw luchtbuizen hebben we uiteraard ook veiligheid hoog in het vaandel staan. LIS Luchtinstallatie beschikt dan ook over verschillende veiligheidscertificaten, zoals het VCA-certificaat. Hierdoor bent u ervan verzekerd bent dat wij gezond, duurzaam en veilig werken.

Neem contact met ons op

Wilt u zeker weten dat u het juiste type luchtbuis gebruikt voor uw bouwproject? Neem dan contact op met de specialisten van LIS Luchtinstallatie. Onze diensten zijn inzetbaar in de regio’s Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht. Wij verzorgen voor u het leveren, installeren en monteren van uw luchtafvoersysteem. Bel 0252-751886 of stuur een e-mail naar info@lis-lucht.nl om vrijblijvend advies over de installatie en montage van luchtbuizen aan te vragen.