Complete installatie en montage van luchtkanalen in Leiden

Bent u bezig met nieuwbouw, renovatie, een bouwput of een cleanroom in Leiden? LIS Luchtinstallatie Specialisten verzorgt voor elk bouwproject de complete levering, installatie en montage van de luchtkanalen. Een professioneel ventilatiesysteem is belangrijk voor een gezond en fris woon- en werkklimaat van uw woning of pand in Leiden. Het afzuigsysteem en de luchtkanalen zorgen voor de toevoer van verse lucht en de afvoer van vervuilde lucht.

Een correcte en passende installatie en montage van uw ventilatiesysteem is van veel zaken afhankelijk. Denk aan de afmetingen van uw gebouw, het type luchtkanaal en de soort bevestiging van de luchtbuizen. De specialisten van LIS Luchtinstallatie hebben veel ervaring met luchttechniek, ventilatietechniek en klimaattechniek. Wij nemen graag uw zorgen uit handen en helpen u met de passende ventilatietechniek. Speciale wensen voor uw luchtkanalen in Leiden? Laat het gerust weten, samen met u bekijken wij de mogelijkheden.

Waarmee zijn de specialisten van LIS Luchtinstallatie u van dienst?

Renovatie, nieuwbouw, bouwput of cleanroom in Leiden? Een groot of klein bouwproject? Schakel de specialisten van LIS Luchtinstallatie in voor de volgende diensten:

  • Complete levering, installatie en montage van luchtkanalen en afzuigsystemen
  • Isolatie van luchtkanalen en ventilatiekanalen
  • Reinigen van luchtkanalen en ventilatiekanalen

Zoals u ziet beperken onze diensten zich niet tot de installatie en de montage van luchtkanalen. U kunt ons ook inschakelen voor het reinigen en isoleren van uw afzuigsysteem en ventilatiekanalen. Reiniging is belangrijk om uw luchtinstallatie optimaal te laten functioneren. Als een luchtkanaal vervuild is, leidt dat tot minder functioneren. Daardoor verslechteren luchtcondities in woon- en werkruimtes. Isoleren is weer om een andere reden belangrijk. U wilt immers niet dat warmte onnodig verloren gaat en u met onnodig hoge energiekosten te maken krijgt? Daarom verzorgen wij voor u ook isolatie voor uw luchtkanalen. Wilt u meer informatie over al onze diensten? Neem dan contact met ons op per e-mail of telefoon. Ons ervaren personeel vertelt u graag meer over de mogelijkheden in Leiden.

Veilige en flexibele luchtinstallatie in Leiden

LIS Luchtinstallatie Specialisten is een jonge en flexibele organisatie. Deadlines voor onze klanten willen wij zo strak mogelijk nakomen. Wij werken daarom met korte lijnen tussen verschillende bedrijfsonderdelen. Bijvoorbeeld tussen monteurs, leveranciers en directie. Heeft u tijdens het bouwproject nieuwe wensen? Of zijn er onverwachts andere veranderingen? Dan kunnen wij snel op uw gewijzigde situatie in Leiden inspelen.

Naast flexibiliteit vinden wij veiligheid bij de installatie en montage van uw luchtkanalen erg belangrijk. Daarom beschikt ons bedrijf over verschillende veiligheidscertificaten, zoals het VCA-certificaat. Dit certificaat toont aan dat wij gezond, veilig en duurzaam voor u werken. Heeft u meer vragen over onze werkmethode? Wij horen het graag van u!

Leiden luchtkanalen

Neem contact met ons op

Bent u bezig met een bouwproject in Leiden en wilt u verzekerd zijn van een betrouwbaar, veilig en flexibel ventilatiesysteem? LIS Luchtinstallatie Specialisten regelt graag voor u de complete levering, installatie en montage van uw luchtkanalen. Wij hebben veel ervaring in de luchttechniek en onze vakkundige monteurs voorzien u graag van passend advies. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact op door te bellen naar 0252-751886. Mailen naar info@lis-lucht.nl is ook mogelijk. Wij vertellen u graag meer over uw opties voor de installatie van luchtkanalen in Leiden.