Kiezen voor passende klimaattechnologie

Veel industriële gebouwen en andere grote ruimtes hebben vaak specifieke eisen voor klimaattechniek en klimaatinstallatie. Waarom is de gebruikte klimaattechnologie een essentieel onderdeel van grotere gebouwen is? De klimaattechniek en luchttechniek worden gebruikt om het binnenklimaat in alle ruimtes gelijk en stabiel te houden. In plaats van ‘binnenklimaat’ wordt er daarom ook wel gesproken van ‘ruimteklimaat’.

Een stabiel binnenklimaat is belangrijk voor de werkomgeving. Daarom is het verstandig al vroeg bij uw bouwproject een specialist op het gebied van klimaattechniek in te schakelen. Voor de juiste installatie is het handig om al vanaf het begin van het ontwerpproces en bouwproject een professionele installateur in te schakelen. De monteurs van LIS Luchtinstallatie Specialisten hebben veel ervaring met klimaattechniek. Wij raden u het systeem aan dat optimaal rendeert in uw situatie. Wij nemen vervolgens de complete levering, montage en installatie voor onze rekening.

De geschikte klimaattechniek voor uw gebouw

LIS Luchtinstallatie heeft in de loop der jaren veel ervaring opgebouwd met verschillende soorten klimaattechniek. Welk type klimaattechnologie voor u geschikt is, is afhankelijk van uw bouwproject. Wij kijken daarbij onder meer naar de afmetingen van uw gebouw, maar ook naar de flexibiliteit van het systeem.

De specialisten van LIS Luchtinstallatie zijn inzetbaar bij elk grote en kleine project. Elk soort bouwproject is mogelijk. Renovatie, nieuwbouw, bouwput of cleanroom of anders. Wij leven deadlines voor onze klanten zo strak mogelijk na. Heeft u specifieke wensen wat betreft klimaattechniek? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met onze vakkundige monteurs.

Klimaattechniek

Wij staan voor flexibel en veilig

LIS Luchtinstallatie is een jong en flexibel bedrijf. Wij werken met korte lijnen tussen leveranciers, directie, projectbegeleiding, voorbereiding en monteurs. Een wijziging in uw situatie? Dankzij onze korte lijnen spelen wij snel daarop in. Uiteraard vinden wij het niet alleen belangrijk om een betrouwbare en flexibele installatie met de juiste klimaattechniek voor u aan te leggen.

Een ander belangrijk punt vinden wij om uw klimaat- en luchtinstallatie zo veilig mogelijk aan te leggen. Veiligheid staat daarom voorop bij het installeren en monteren. De specialisten van LIS Luchtinstallatie hebben daarom verschillende veiligheidscertificaten. Hieronder is het VCA-certificaat. Dat geeft aan dat wij duurzaam, gezond en veilig werken voor onze klanten en onze medewerkers.

Meer info over passende klimaattechniek? Neem contact op!

Wilt u meer informatie over het passende klimaatsysteem voor u? De specialisten van LIS Luchtinstallatie voorzien u graag van advies in Noord-Holland, Zuid-Holland of Utrecht. U schakelt ons in voor het leveren, installeren en monteren van uw klimaatsysteem. Neem vrijblijvend contact met onze specialisten op door te bellen naar 0252-751886 of een mail te sturen naar info@lis-lucht.nl. Onze vakkundige monteurs vertellen u alles over de passende klimaattechniek voor uw bouwproject.