Professionele luchtinstallatie in Hoofddorp

Bent u bezig met een bouwproject in Hoofddorp? Dan is het belangrijk te denken aan een goed afzuigsysteem. Een betrouwbaar ventilatiesysteem is belangrijk omdat het de luchtcondities in een pand op een (vooraf vastgesteld) niveau houdt. Weet u niet goed waar u moet beginnen? Geen probleem. De specialisten van LIS Luchtinstallatie verzorgen voor u het complete traject van levering tot installatie en montage van uw ventilatiesysteem.

Dankzij jarenlange ervaring weten onze vakkundige monteurs precies waaraan ze moeten denken bij het installeren en monteren van uw luchtkanalen en ventilatiesysteem. Bijvoorbeeld welk type luchtbuis, luchtkanaal en luchtdistributiesysteem het beste past in uw situatie. Speciale wensen voor uw ventilatiesysteem in Hoofddorp? Ook die horen wij graag! Wij bekijken samen met u de mogelijkheden.

De diensten van LIS Luchtinstallatie Specialisten

Voor elk bouwproject in Hoofddorp kunt u bij ons terecht. Klein of groot, dat maakt niet uit. Wij zijn u van dienst, of nu bezig bent bent renovatie, nieuwbouw, een bouwput of cleanroom. LIS Luchtinstallatie biedt u de volgende services:

  • Complete levering, installatie en montage van luchtkanalen / afzuigsystemen
  • Isolatie van luchtkanalen / ventilatiekanalen
  • Reinigen van luchtkanalen / ventilatiekanalen

Ons ervaren personeel streeft deadlines zo strak mogelijk na. Daarom werken wij met korte lijnen tussen directie, leveranciers en monteurs. Deze korte lijnen zorgen voor de benodigde flexibiliteit waardoor wij snel kunnen inspringen op gewijzigde situaties. Zijn er onverwachte veranderingen bij uw bouwproject in Hoofddorp? Dan kunt erop rekenen dat wij er tijdig op anticiperen! Daarnaast vinden wij veilig werken heel belangrijk. LIS Installatie Specialisten beschikt daarom over verschillende veiligheidscertificaten. Hieronder is het VCA-certificaat, dat aangeeft dat wij veilig, gezond en duurzaam voor u in Hoofddorp aan de slag gaan.

Isolatie en reiniging van luchtkanalen in Hoofddorp

Om onnodig warmteverlies (en energiekosten) te besparen is het verstandig om luchtkanalen goed te isoleren. Verder is het verstandig om ventilatiekanalen tijdig te reinigen.

Vervuilde luchtkanalen zorgen voor minder het functioneren van uw luchtinstallatie. Dat leidt weer tot een mindere luchtkwaliteit. LIS Luchtinstallatie Specialisten biedt u ook deze diensten in Hoofddorp en omgeving. Wilt u meer weten over deze services? Vraag het dan gerust, wij vertellen er graag meer over.

Luchtkanalen Hoofddorp

Neem contact met ons op

Zoekt u een professioneel ventilatiesysteem in Hoofddorp? Wij zijn een flexibele, veilige en ervaren partner voor de installatie van uw afzuigsystemen en ventilatiekanalen. Ook kunt u bij ons terecht voor het reinigen en isoleren van uw ventilatiebuizen. Meer weten over onze diensten of de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op door te bellen naar 0252 751886 of een mail te sturen naar info@lis-lucht.nl voor meer informatie over de installatie van afzuigsystemen en luchtkanalen in Hoofddorp.