Luchtinstallatie Specialist in Haarlem

Een gezond en fris werkklimaat en woonklimaat is belangrijk voor een prettige leefomgeving. Goede afzuigsystemen en luchtkanalen zijn daarom belangrijk in uw gebouw. Dus bent u bezig met een bouwproject in Haarlem? Dan doet u er goed aan een specialist in luchtinstallatie in te schakelen voor het ventilatiesysteem. LIS Luchtinstallatie is u graag van dienst. Wij regelen u voor de complete levering, installatie en montage van uw afzuigsysteem en luchtkanalen.

Met een goed ventilatiesysteem worden de luchtcondities in een pand op een stabiel peil gehouden. Daardoor kan iedereen wonen of werken in een frisse en gezonde omgeving. Onze specialisten hebben veel ervaring met luchttechniek. Heeft u dus vragen over het beste type luchtkanaal, luchtbuis of luchtdistributiesysteem voor uw bouwproject? Of heeft u speciale wensen voor uw ventilatiesysteem? Wij horen het graag! Samen met u bespreken wij de mogelijkheden voor uw bouwproject in Haarlem.

Voor welke diensten kunt u bij LIS Luchtinstallatie terecht?

Onze specialisten zijn u van dienst bij elk bouwproject in Haarlem en omgeving. Het maakt niet uit of het gaat om een groot of een klein project. Tevens zijn wij inzetbaar voor alle soorten bouwprojecten, van renovatie tot nieuwbouw en van bouwput tot cleanroom. U kunt bij LIS Luchtinstallatie terecht voor de volgende diensten:

  • Complete levering, installatie en montage van luchtkanalen / afzuigsystemen
  • Isolatie van luchtkanalen / ventilatiekanalen
  • Reinigen van luchtkanalen / ventilatiekanalen

Isolatie en reiniging van luchtkanalen in Haarlem

Naast de complete installatie en montage van uw afzuigsystemen zet u ons ook in voor het isoleren en reinigen van uw luchtkanalen in Haarlem. Isoleren van ventilatiekanalen is belangrijk om onnodig warmteverlies te voorkomen. Daarmee voorkomt u onnodige energiekosten.

Voor het optimaal presteren van uw luchtinstallatie is het verstandig om uw luchtkanalen te laten reinigen. Als ze vervuild zijn, functioneert uw ventilatiesysteem minder goed. Dat gaat ten koste van de luchtkwaliteit in de ruimtes in uw gebouw. Meer weten over onze diensten in Haarlem? Neem dan contact met ons op. Onze ervaren specialisten in luchttechniek vertellen u er graag meer over.

Luchtkanalen Haarlem

Luchttechniek, flexibel en veilig

Treden er onverwachte veranderingen op bij uw bouwproject in Haarlem? Dankzij onze korte en flexibele lijnen tussen directie, leveranciers en montageploegen spelen wij snel op de een eventueel gewijzigde situatie in. Wij streven deadlines zo strak mogelijk na. Bij de installatie van afzuigsystemen en luchtkanalen staat verder veiligheid centraal. Daarom beschikt LIS Luchtinstallatie Specialisten over verschillende veiligheidscertificaten, zoals het VCA-certificaat. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat wij veilig, gezond en duurzaam voor u in Haarlem aan de slag gaan!

Neem contact met ons op in Haarlem

Bent u bezig met een bouwproject in Haarlem? LIS Luchtinstallatie Specialisten is een betrouwbare, flexibele, veilige en ervaren partner voor de installatie van uw ventilatiesysteem. Wij verzorgen voor u de complete levering, montage en installatie van uw afzuigsystemen en ventilatiekanalen. Meer weten over onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact op door te bellen naar 0252 751886 of een mail te sturen naar info@lis-lucht.nl voor meer informatie over de installatie van luchtkanalen in Haarlem.