Installatie luchtkanalen in Gouda

Bent u in Gouda op zoek naar professionele luchtkanalen en afzuigsystemen voor de toevoer en afvoer van lucht? LIS Luchtinstallatie Specialisten heeft veel ervaring met het installeren en monteren van ventilatiesystemen. Wij regelen voor u de complete levering, installatie en montage van uw afzuigsysteem en ventilatiekanalen. Onze ervaren monteurs kunnen goed inschatten welke type luchtkanaal het beste aansluit bij uw bouwproject en uw wensen. Heeft u meer specifieke vragen over de passende luchttechniek en luchtkanalen voor uw bouwproject in Gouda? Bel ons dan gerust. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

LIS Luchtinstallatie Specialisten: installatie, isolatie en reiniging van luchtkanalen

Wij verzorgen niet alleen de complete montage en installatie van uw luchtkanalen. Alle diensten die wij bieden in Gouda en omstreken zijn:

  • Complete levering, installatie en montage van luchtkanalen / afzuigsystemen
  • Isolatie van luchtkanalen / ventilatiekanalen
  • Reinigen van luchtkanalen / ventilatiekanalen

U schakelt ons in voor elk bouwproject in Gouda. Of het bouwproject klein of groot is, maakt niet uit. Ook voor elk soort bouwproject (renovatie, nieuwbouw, bouwput of cleanroom) zijn onze diensten beschikbaar. Het tijdig reinigen van uw luchtkanalen voorkomt een minder functioneren van uw luchtinstallatie en daarmee slechtere luchtcondities. Isoleren van uw luchtkanalen zorgt ervoor dat er geen warmte onnodig verloren gaat. Dat bespaart u weer energiekosten. Wilt u meer weten over al onze diensten en mogelijkheden in Gouda? Bel of mail ons voor een geheel vrijblijvend advies, wij geven u graag meer informatie over onze diensten.

LIS Luchtinstallatie: flexibel en veilig werken

De specialisten van LIS Luchtinstallatie werken flexibel en veilig bij de installatie van uw luchtkanalen in Gouda. Voor flexibiliteit zorgen wij door korte lijnen tussen onder meer directie, projectbegeleiding, leveranciers en montageploegen. Treden er wijzigingen op bij uw bouwproject? Wij spelen hier snel op in! Deadlines streven wij zo strak mogelijk na. Onze specialisten beschikken over het VCA-certificaat en andere veiligheidscertificaten. Deze certificaten geven aan dat wij veilig, gezond en duurzaam voor u in Gouda aan de slag gaan!

Luchtkanalen Gouda

Neem contact met ons op in Gouda

Vindt u frisse lucht in een werkomgeving belangrijk? Dan is het verstandig een professionele installateur van afzuigsystemen voor uw bouwproject in te schakelen! De specialisten van LIS Luchtinstallatie verzorgen het complete traject van levering tot installatie en montage van uw ventilatiesysteem. Neem contact op door te bellen naar 0252 751886 of een mail te sturen naar info@lis-lucht.nl voor vrijblijvend advies over installatie van uw luchtkanalen in Gouda.