Installatie ventilatiesysteem en afzuigsysteem in Den Haag

Een goed ventilatiesysteem en afzuigsysteem is van belang voor een gezond en fris werkklimaat. Deze systemen voeren via luchtkanalen verse lucht toe en vervuilde lucht af. Ze zijn dus heel belangrijk om de luchtcondities in uw vestiging in Den Haag in alle ruimtes op peil te houden. Bij het installeren en monteren van de luchtkanalen moet met veel verschillende zaken rekening worden gehouden. Uiteraard moet goed gekeken worden naar de afmetingen van uw pand. Verder is het type luchtkanaal en luchtbuis van belang. Ook de soort bevestiging van de luchtbuizen en luchtkanalen is een belangrijk punt. Heeft u speciale wensen voor de ventilatietechniek (of klimaattechniek) in uw gebouw in Den Haag? Vraag het ons dan gerust! De specialisten van LIS Luchtinstallatie vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

De diensten van LIS Luchtinstallatie Specialisten

De specialisten van LIS Luchtinstallatie zijn inzetbaar voor elk project in Den Haag. Het maakt niet of het nu gaat om renovatie, nieuwbouw of een bouwput. Wij bieden u de volgende diensten:

  • Complete levering, installatie en montage van luchtkanalen / afzuigsystemen
  • Isoleren van luchtkanalen / ventilatiekanalen
  • Reinigen van luchtkanalen / ventilatiekanalen

Wij werken met korte lijnen tussen directie, leveranciers en monteurs. Verandert er iets aan uw eisen of zijn er onverwachte ontwikkelingen bij uw bouwproject? Dan kunnen wij dankzij onze korte lijnen snel hierop inspelen. Deadlines worden zo strak mogelijk door ons nageleefd. Bij de installatie en montage van uw luchtkanalen vinden wij verder veiligheid zeer belangrijk. Onze vakkundige monteurs beschikken daarom over verschillende veiligheidscertificaten. Hieronder is uiteraard ook het VCA-certificaat. Dat geeft aan dat wij veilig, gezond en duurzaam voor u in Den Haag werken.

Isolatie en reiniging van uw luchtkanalen in Den Haag

U schakelt LIS Luchtinstallatie Specialisten niet alleen in voor de het installeren en monteren van uw luchtkanalen in Den Haag. Naast installatie van uw ventilatiekanaal bieden wij ook isolatie en reiniging van uw ventilatiesysteem. Waarom is het isoleren van uw luchtkanalen belangrijk? Goede isolatie voorkomt onnodig warmteverlies. Dat scheelt u in energiekosten.

Reiniging is weer belangrijk voor het optimaal functioneren van uw ventilatiesysteem. Als ventilatiebuizen vervuild raken, functioneren ze minder. Dat heeft weer als gevolg dat de luchtkwaliteit in woon- en werkruimtes minder wordt. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van isolatie en reiniging van uw luchtkanalen in Den Haag? Neem dan gerust vrijblijvend contact op. Onze vakkundige monteurs voorzien u graag van advies.

Luchtkanalen Den Haag

Neem contact met ons op

Bent u bezig met een bouwproject in Den Haag? En bent u op zoek naar een professionele en ervaren installateur van ventilatiesystemen en luchtkanalen? Neem dan contact op met LIS Luchtinstallatie. Onze ervaren monteurs verzorgen voor u de complete levering, montage en installatie van uw luchtkanalen. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op door te bellen naar 0252 751886 of een mail te sturen naar info@lis-lucht.nl voor advies over een passend ventilatiesysteem voor u in Den Haag.