Luchtkanalen installeren in Amsterdam

LIS Luchtinstallatie is uw partner voor de levering en installatie van luchtkanalen in Amsterdam voor zowel grote als kleine projecten. Het maakt niet uit of het gaat om een renovatie of om nieuwbouw of ruwbouw. Wij hebben in de loop der jaren goede contacten opgebouwd met leveranciers die hoog aangeschreven staan binnen de branche. Hierdoor kunnen wij u van een compleet luchtkanalen systeem voorzien tegen zeer scherpe prijzen. Onze ervaren specialisten geven u graag advies op maat voor een passend luchtkanalen systeem dat past bij uw situatie in Amsterdam. LIS Luchtinstallatie verzorgt zowel de levering en montage van uw systeem als de isolatie en afwerking naar wens.

Een ventilatiesysteem en afzuigsysteem voor een gezond werkklimaat

De functie van luchtkanalen is onder meer het toevoeren van verse lucht en het afvoeren van vervuilde lucht. Ze zijn dus heel belangrijk om de luchtcondities in verschillende ruimtes in uw pand in Amsterdam op hetzelfde peil te houden. Bij de montage van een luchtinstallatie en ventilatiesysteem komen heel wat zaken kijken. Uiteraard moet er goed gekeken worden naar de afmetingen van het gebouw. Daarnaast is het type luchtbuis en de bevestiging van de luchtbuizen van belang. Wellicht heeft u speciale wensen voor de ventilatietechniek en klimaattechniek in uw vestiging in Amsterdam? Neem dan gerust vrijblijvend contact op. Onze ervaren specialisten vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

LIS Luchtinstallatie: inzetbaar voor elk project in Amsterdam

LIS is een jong en flexibel bedrijf dat inzetbaar is voor elk project in Amsterdam. U schakelt ons in voor:

  • Complete levering, installatie en montage van luchtkanalen / afzuigsystemen
  • Isoleren van luchtkanalen / ventilatiekanalen
  • Reinigen van luchtkanalen / ventilatiekanalen

Wij leveren hoge kwaliteit tegen scherpe prijs. Bij de installatie van uw ventilatiesysteem staat ook veiligheid hoog in het vaandel. Onze specialisten beschikken daarom over verschillende veiligheidscertificaten. Hieronder is het VCA-certificaat, dat aangeeft dat wij veilig, gezond en duurzaam voor u werken! De lijnen in ons bedrijf tussen directie, leveranciers en monteurs zijn kort. Verandert er daarom iets bij uw bouwproject in Amsterdam? Wij spelen er snel op in! U schakelt ons in voor elk bouwproject, van groot tot klein. Het maakt niet of het nu gaat om renovatie, nieuwbouw of ruwbouw.

Isoleren en reinigen van uw luchtkanalen in Amsterdam

De specialisten van LIS Luchtinstallatie schakelt u niet alleen in voor de installatie van luchtkanalen. Tot onze diensten behoren ook het isoleren en reinigen van ventilatiekanalen. Isolatie is belangrijk, omdat warmteverlies wordt verminderd. Dat scheelt u in energiekosten. Tijdige reiniging van uw luchtbuizen zorgt ervoor dat uw ventilatiesysteem goed blijft functioneren. Vervuilde luchtkanalen zorgen voor een verminderde functionering van de installatie, waardoor de luchtkwaliteit in werk- en woonruimtes minder wordt. Meer weten over deze diensten? Vraag het ons gerust!

Luchtkanalen Amsterdam

Neem contact met ons op

Zoekt u een professionele installateur van luchtkanaal systemen? Neem dan snel contact op met de specialisten van LIS Luchtinstallatie. Onze vakkundige monteurs verzorgen voor u de complete levering, installatie en montage van uw ventilatiesysteem. Meer weten? Neem dan contact met ons door te bellen naar 0252 751886 of een mail te sturen naar info@lis-lucht.nl voor vrijblijvend advies over installatie van uw luchtkanalen in Amsterdam.