Luchtkanalen installeren in Amstelveen

Hecht u ook belang aan een gezond woonklimaat en werkklimaat in Amstelveen? Bij de installatie en montage van uw luchtkanalen en afzuigsystemen moet u aan verschillende zaken denken. De specialisten van LIS Luchtinstallatie verzorgen voor u het complete traject van levering tot installatie en montage van uw ventilatiesysteem. Een goed afzuigsysteem is belangrijk omdat het de luchtcondities in uw pand op een stabiel peil houdt. Dankzij onze ervaring weten wij welke type luchtkanaal, luchtbuis en luchtdistributiesysteem het beste past bij uw wensen en uw bouwproject. Heeft u speciale wensen? Laat het ons gerust weten. Samen met u bespreken wij de mogelijkheden in Amstelveen.

De diensten van LIS Luchtinstallatie Specialisten

U kunt ons inschakelen voor elk bouwproject in Amstelveen. Klein of groot, dat maakt niet uit. Of nu bezig bent bent renovatie, nieuwbouw, een bouwput of cleanroom: wij zijn u van dienst. LIS Luchtinstallatie biedt u de volgende services:

  • Complete levering, installatie en montage van luchtkanalen / afzuigsystemen
  • Isolatie van luchtkanalen / ventilatiekanalen
  • Reinigen van luchtkanalen / ventilatiekanalen

Wij vinden het belangrijk om deadlines zo strak mogelijk na te leven. Daarnaast staat veiligheid voorop bij de installatie van uw afzuigsystemen in Amstelveen centraal. Onze specialisten in luchttechniek beschikken daarom ook over verschillende veiligheidscertificaten. Zoals het VCA-certificaat, dat u ervan verzekert dat wij veilig, gezond en duurzaam werken. Een ander kernwoord bij ons is flexibiliteit. Daarom werken wij met korte lijnen tussen directie en werkvloer. Treden er onverwachte veranderingen op bij uw bouwproject? Of heeft u nieuwe wensen? Wij horen het graag! Dankzij onze korte en flexibele lijnen spelen wij snel in op uw nieuwe situatie in Amstelveen!

Isolatie en reiniging van luchtkanalen in Amstelveen

Wij verzorgen voor u niet alleen de complete installatie en montage van uw ventilatiesysteem. U kunt ons in Amstelveen en omstreken ook inschakelen voor de isolatie en reiniging van uw luchtkanalen. Wat is de functie van het isoleren en reinigen van uw ventilatiekanalen? Isoleren voorkomt onnodig warmteverlies. Hierdoor bespaart u op energiekosten.

Het reinigen van luchtkanalen is belangrijk voor goed functioneren van uw luchtinstallatie. Bij vervuilde kanalen functioneert het ventilatiesysteem minder. Dat gaat ten koste van de luchtkwaliteit. Wilt u meer informatie over deze diensten in Amstelveen? Onze vakkundige en ervaren monteurs voorzien u graag van meer informatie.

Luchtkanalen Amstelveen

Neem contact met ons op

LIS Luchtinstallatie Specialisten is een betrouwbare, flexibele, veilige en ervaren partner voor de installatie van uw ventilatiesysteem. Dus bent u bezig met een bouwproject in Amstelveen? Of zoekt u een expert in het reinigen en isoleren van ventilatiesystemen? Dan zijn wij u graag van dienst. Meer weten over onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0252 751886 of een mail te sturen naar info@lis-lucht.nl voor meer informatie over de installatie van afzuigsystemen en luchtkanalen in Amstelveen.