Complete installatie en montage luchtkanalen in Alphen aan de Rijn

Bent u bezig met een bouwproject in Alphen aan de Rijn? En vindt uw een frisse werk- en omgeving belangrijk? Dan is het verstandig voor de installatie en montage van uw luchtkanalen en afzuigsystemen een professional in te schakelen. LIS Luchtinstallatie heeft veel ervaring met het installeren en monteren van ventilatiesystemen. Wij verzorgen voor u de complete keten van levering tot montage en installatie van uw afzuigsysteem.
Onze specialisten hebben veel ervaring met luchttechniek. Zij kunnen daardoor goed voor u inschatten welk type luchtkanaal en luchtbuis het beste bij uw project en en wensen aansluit. Heeft de speciale wensen voor uw luchtinstallatie en luchtkanalen in Alphen aan de Rijn? Neem dan snel vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

LIS Luchtinstallatie staat voor veilig en flexibel werken

Bij de installatie van uw luchtkanalen en afzuigsystemen in Alphen aan de Rijn vinden wij veilig werken belangrijk. Onze specialisten beschikken dan ook over verschillende veiligheidscertificaten. Hieronder is het VCA-certificaat, dat aangeeft dat wij veilig, gezond en duurzaam voor onze klanten aan de slag gaan. Ook flexibiliteit van werken vinden wij van belang. Daarom werken wij met korte lijnen tussen verschillende afdelingen, zoals directie, leveranciers en montageploegen. Dus zijn er (onverwachte) veranderingen bij uw bouwproject in Alphen aan de Rijn? Wij spelen hier snel op in!

Luchtkanalen Alphen aan de Rijn

De diensten van LIS Luchtinstallatie Specialisten in Alphen aan de Rijn

Onze vakkundige en ervaren monteurs bieden u de volgende diensten in Alphen aan de Rijn en omstreken:

  • Complete levering, installatie en montage van luchtkanalen / afzuigsystemen
  • Isolatie van luchtkanalen / ventilatiekanalen
  • Reinigen van luchtkanalen / ventilatiekanalen

De diensten van LIS Luchtinstallatie zijn inzetbaar voor elk formaat (klein of groot) en elk soort bouwproject (renovatie, nieuwbouw, bouwput of cleanroom) in Alphen aan de Rijn. Naast de complete levering, installatie en montage van uw ventilatiesysteem bieden wij dus ook isolatie- en reinigingsdiensten. Isoleren van luchtkanalen is belangrijk om onnodig warmteverlies te voorkomen. Daarmee voorkomt u onnodige energiekosten. Het regelmatig reinigen van ventilatiekanalen is nodig om een luchtinstallatie optimaal te laten presteren. Vervuilde luchtkanalen zorgen immers voor slechtere luchtcondities. Wilt u meer weten over deze diensten? Mail of bel ons dan voor vrijblijvend advies. Wij vertellen u graag meer over onze services in Alphen aan de Rijn.

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een flexibel, ervaren en vakkundig installatiebedrijf voor de montage van uw ventilatiesysteem? De specialisten van LIS Luchtinstallatie verzorgen voor u de complete installatie en montage van uw afzuigsystemen! Ook zijn wij inzetbaar voor de isolatie en de reiniging van uw ventilatiekanalen. Neem contact op door te bellen naar 0252 751886 of een mail te sturen naar info@lis-lucht.nl voor vrijblijvend advies over installatie van uw luchtkanalen in Alphen aan de Rijn.