De specialist in luchttechniek in Alkmaar

Een fris en gezond woon- en werkklimaat is natuurlijk zeer belangrijk voor elk gebouw. Bent u bezig met een bouwproject in Alkmaar en vindt u een goed ventilatiesysteem ook belangrijk? Dan kunt u het beste al tijdens het ontwerp en de bouw een expert op het gebied van ventilatietechniek inschakelen. Luchtkanalen moeten er immers voor zorgen dat de luchtcondities in alle ruimtes in uw vestiging op hetzelfde peil blijven. Via deze luchtkanalen wordt vervuilde lucht afgevoerd en wordt verse lucht aangevoerd.

Vakkundige monteurs

De specialisten van LIS Installatie weten precies welke luchtinstallatie het beste past bij uw bouwproject en uw wensen in Alkmaar. Wij hebben veel ervaring met luchttechniek en de montage van luchtkanalen. Wellicht heeft u bijzondere wensen voor de ventilatietechniek van uw gebouw? Overleg het gerust met onze vakkundige monteurs, zij bekijken samen met u de mogelijkheden.

Luchtkanalen Alkmaar

De diensten van LIS Luchtinstallatie op een rij

Ons dienstenpakket is geschikt voor elk bouwproject, van groot tot klein. U schakelt ons in voor alle soorten projecten, van renovatie tot nieuwbouw en van bouwput tot cleanroom. Wij bieden de volgende diensten in Alkmaar en omstreken:

  • Complete levering, installatie en montage van luchtkanalen en afzuigsystemen
  • Isolatie van luchtkanalen / ventilatiekanalen
  • Reinigen van luchtkanalen / ventilatiekanalen

Deadlines voor onze klanten streven wij zo strak mogelijk na. Om deze belofte waar te maken werken wij met de kortst mogelijke lijnen. Zoals tussen directie, monteurs en leveranciers. Treden er onverwachte veranderingen op bij uw bouwproject in Alkmaar? Dan kunnen wij dankzij deze korte lijnen snel daarop inspelen. Naast deze flexibiliteit staat veiligheid bij ons centraal. Daarvoor hebben wij verschillende veiligheidscertificaten. We zijn bijvoorbeeld VCA-gecertificeerd, wat aangeeft dat wij ook in Alkmaar veilig, gezond en duurzaam voor u werken.

De functie van reiniging en isolatie van luchtkanalen

De specialisten van LIS Luchtinstallatie verzorgen voor u niet enkel de complete installatie en montage van luchtkanalen in Alkmaar. Tot ons dienstenpakket behoort ook het isoleren en reinigen van uw ventilatiekanalen. Wat is het doel van het reinigen en isoleren van luchtkanalen? Een goede reiniging is belangrijk voor optimaal functioneren van uw luchtinstallatie. Vervuilde luchtkanalen functioneren minder goed, waardoor de luchtcondities slechter kunnen worden. Isoleren zorgt ervoor dat er geen warmte onnodig verloren gaat. Dat bespaart u energiekosten. Meer weten over onze diensten en de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij vertellen u graag over al onze services in Alkmaar.

Neem contact met ons op in Alkmaar

Zoekt u voor uw bouwproject een flexibel en betrouwbaar ventilatiesysteem en afzuigsysteem? Onze ervaren monteurs geven u graag passend advies voor uw situatie en wensen. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0252 751886. Mailen naar info@lis-lucht.nl is ook mogelijk. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor de installatie van luchtkanalen in Alkmaar.