Installatie en montage van afzuigsystemen

Afzuigsystemen zijn van groot belang voor een gezonde leefomgeving. Voor de installatie en montage van deze systemen is het daarom verstandig een professionele installateur in te schakelen. Afzuigsystemen zorgen immers voor het afzuigen van vervuilde lucht en de toevoer van verse lucht in uw gebouw. Afzuigsystemen komen in verschillende materialen, afmetingen en vormen. Qua vorm zijn ze bijvoorbeeld beschikbaar in het rond, vierkant, rechthoekig of ovaal. De vakkundige en ervaren professionals van LIS Luchtinstallatie weten precies welk type afzuigsysteem het beste past bij uw bouwproject. U hoeft zich nergens zorgen over te maken. Onze ervaren vakmensen verzorgen het leveren, installeren en monteren van uw afzuigsystemen.

Voor elk project een afzuigsysteem

LIS Luchtinstallatie is een flexibel en jong bedrijf dat inzetbaar is voor elk project. Dus heeft u speciale wensen voor de montage en installatie van uw afzuigsystemen? Vraag het ons dan gerust. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om nieuwbouw, renovatie of een bouwput. Deadlines worden ook zo strak mogelijk door ons nageleefd.

Wij hebben korte lijnen tussen directie, leveranciers en montageploegen. Hierdoor spelen wij snel in op gewijzigde situaties. Bij het monteren en installeren vinden wij uiteraard ook veiligheid zeer belangrijk. LIS Luchtinstallatie beschikt daarom over verschillende veiligheidscertificaten, zoals het VCA-certificaat. Daardoor bent u ervan verzekerd dat wij gezond, duurzaam en veilig werken.

Afzuigsystemen installeren

Het belang van goed functionerende afzuigsystemen

Afzuigsystemen zijn ontworpen voor het transport van lucht. Het doel van de systemen is om de luchtcondities in verschillende ruimtes op een (vooraf vastgesteld) niveau te houden. De afzuigsystemen verzorgen bijvoorbeeld de toevoer en afvoer van warme of koude lucht. Ook voeren ze vervuilde lucht af en voeren ze verse lucht toe. De juiste manier van installeren en monteren van de afzuigsystemen is dan ook van groot belang voor uw bouwproject. LIS Luchtinstallatie verzorgt voor u de professionele montage, de installatie en de levering van uw afzuigsystemen.

Veiligheid hoog in het vaandel

Bij de installatie en montage van uw afzuigsystemen hebben we uiteraard ook veiligheid hoog in het vaandel staan. Daarom beschikt LIS Luchtinstallatie over verschillende veiligheidscertificaten, zoals het VCA-certificaat. Dit certificaat u ervan verzekerd bent dat wij gezond, duurzaam en veilig werken. Wij bieden hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs en zijn inzetbaar in de regio’s Utrecht, Zuid-Holland en Noord-Holland.

Neem contact met ons op

Bent op zoek naar het juiste type professionele afzuigsysteem voor uw bouwproject? De vakkundige en ervaren vakmensen van LIS Luchtinstallatie voorzien u graag van advies. Wij verzorgen voor u het leveren, installeren en monteren van uw luchtafvoersysteem. Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0252-751886 of een mail te sturen naar info@lis-lucht.nl. Wij geven u graag uitgebreide informatie over de levering en montage van de passende afzuigsystemen voor u.