Over Ons

Lis is een jong, maar zeer ervaren bedrijf. Een bedrijf met een no-nonsense mentaliteit. Vakmanschap, flexibiliteit en de wens van onze klanten staan bij ons dan ook hoog in t vaandel.

De directie van t bedrijf is samengesteld uit 2 bedrijven met ieder zijn eigen kwaliteit. Hierdoor zijn wij zowel in de uitvoering, als in de voorbereiding en afhandeling van zaken een ijzer sterk team. Door de jaren lange ervaring zowel op de werkvloer, als ook achter de schermen, is bij ons duidelijk geworden wat de vraag en de verwachtingen van onze klanten en relaties zijn.

Wij als LIS hebben een enorme drive om deze verwachtingen van onze relaties waar te maken.

Door de zeer goede contacten die wij door de jaren heen, met onze leveranciers, dealers en andere relaties hebben opgebouwd, kunnen wij in elke situatie snel en effectief handelen.  Wij weten wat de markt te bieden heeft, en zorgen daardoor altijd dat onze klanten een zeer goed aanbod krijgen in prijs en kwaliteit!

Ons team draagt deze instelling op representatieve en goed voorbereidde manier over op onze klanten. Dit team is buiten zeer vakkundig, ook alle opgeleid in VCA en onze chef-monteurs ook met BHV. Ook dragen zei de verzorgde en nette werkwijze uit, die bij LIS erg hoog aangeschreven staat.

04 LIS-Lucht foto